Stories & Journeys

Kurser for eventyrlystne sjæle om, hvordan film og bøger og andre historier kan lære os kunsten at lave med fuldt overlæg!

Begynd din rejse her

Hej, jeg er Annette

For mig er det mest spændende, der findes, at vi har fået dette fantastiske liv foræret, og vi kan gå, hvorhen vi vil. Vi kan måske ikke altid bare tage afsted til nye rejsemål, men vi har uendeligt meget mere frihed, end vi måske tænker over til at drage på rejser ind i den vældige verden, som er vores eget sind og til at udforske verden omkring os.

Lær mig at kende ...

Min filosofi

Jeg har altid følt, at der er en magi i historier. De historier, du fik fortalt, da du var lille. De historier, som siden menneskehedens begyndelse har hjulpet os til at forstå os selv, hinanden og den verden, vi lever i. De historier, du fortæller dig selv hver dag om dit eget liv. Historier former din mytologiske rejse igennem livet. Jo bedre du forstår dem bevidst, desto bedre kan du bruge dem til at leve et rigere, mere autentisk liv. Historier kan hjælpe dig til at få en meget dybere mening ud af det sidste års begivenheder. Og det er det, mine kurser handler om!

Gratis gaver

Minikursus

Kender du det, at man ser en film og har på fornemmelsen, at der ER noget mere i den. Med nogle få redskaber kan du lære at få meget mere ud af de film, du ser – at komme dybere ind i dem og opdage, hvor dybt de går ind i dig.

Hent minikurset

Pariser Café

Mere end to timers fortryllende musik, så du kan føle dig hentført til en fortovscafé i Paris i april. Et lille smugkig på, hvad min online café byder på. Velkommen til mit Mouffetarine Livsstils-univers.

lyt med

The Hero Inside

My brand new FREE guide OWNING THE HERO INSIDE shows you how your inner hero can help you transform your life, so that you can stop being distracted and sabotaged by things that don't really matter to you.

Grab it now

Vil du med på rejsen?

Copyright © 2021 Annette Wernblad · Theme by 17th Avenue