Main Content

De film og bøger, du elsker

kan lære dig at leve med fuldt overlæg

velkommen til min verden!

hej, jeg er Annette

For mig er det intet, der er mere spændende end, at vi har fået dette fantastiske liv foræret, og vi kan udforske alting, så tosset vi har lyst - både i den ydre og den indre verden. Bøger, film og andre historier kan gøre vores oplevelse af vores kostbare liv langt dybere og mere autentisk.

Bliv bedre til at analysere film på 45 minutter.

Hvis du skal kunne tale om film på en intelligent måde, er du nødt til at vide nogle grundlæggende ting om de filmiske virkemidler. Hvis vi ikke kender disse, så er det faktisk stort set lige så umuligt at analysere en film, som det er at analysere en bog, hvis man ikke har lært at læse.

“Hej, Annette, jeg vil gerne …”

*

Prøve et kursus gratis, så jeg kan lære dig lidt bedre at kende, inden jeg vælger ét af dine betalte kurser.

*

Deltage i kurser med inspirerende mennesker i hyggelige omgivelser med caféer og restauranter lige uden for døren.

*

Have inspiration og ny viden præcis når det passer mig, trygt og sikkert hjemme hos mig selv eller hvor jeg end er.

kind words from happy customers

Efter at have deltaget i Annette Wernblad’s workshop har jeg opnået af få både min drømmelejlighed og mit ønskejob. Jeg har desuden fået større bevidsthed om bevæggrundene for mine handlinger og frihed til at vælge min egen vej.  

Pearl Shelly Pedersen (Læge)

Jeg har hørt begge online-kurser om Hitchcock nu med stor fornøjelse. Virkelig fedt, dejligt dybtgående nørderi i min absolutte yndlingsinstruktør, og med mange nye indsigter.

Cæcila Glode

Du har et stort talent for at lade alle komme til orde uden at det afsporer dine egne pointer. Det er en stor kunst både at kunne skabe et hyggeligt og rart miljø og levere en kvalificeret undervisning.

Thomas Nordby

Det har simpelthen været så sjovt! Jeg har tænkt mange af de film, du nævner som eksempler, igennem, og sat dem op mod din analyse. Det har simpelthen været så lærerigt og sjovt. Nogen af filmene lå og rumlede lidt i afkrogene af sindet, og så er det spændende og sjovt at få dem op til overfladen og få sat dem ind i en sammenhæng, så TAK for oplevelsen!

Irene Kristensen

Kære Annette, en dejlig gennemgang af Blade Runner 1 og 2:  Jeg har altid elsket de film, nu er de blevet endnu mere interessante for mig! Tak for det.

Carsten Madsen

Nu kørte jeg lige sur i det: P1 radioen sendte dårlige nyheder fra grækenland og mellemøsten. P3 spillede lidt for ung musik for min smag og resten af stationerne lytter jeg helst ikke til i forvejen.
Hvad kunne jeg gøre??? Jeg kunne selvfølgelig hente nogle lydkurser med Annette Wernblad og blive superklog. Jeg glæder mig til mine ture til og fra arbejdet nu

Isak Lyberth

“Nu kan jeg jo se filmene på en anden måde, moster, for nu ved jeg meget mere,” sagde min niece Filippa på vej ned ad trappen efter et tre timers HARRY POTTER kursus. Og hvad mig angår, der aldrig har skænket HP universet den mindste interesse, men efter faktisk at have set filmene, og ikke mindst have deltaget i kurset i dag, er jeg ALL IN. Tak for et virkelig godt og indholdsrigt kursus med kloge unge hoveder og dig, Annette- skal bruge resten af aftenen på at se de to sidste film i serien – så TUSIND TAK

Betty Trøst Sørensen

Sådan et kursus, har jeg manglet i mange år!
Kurset er let at guide rundt i, og man kan lytte til det igen og igen.  Du lærer at anvende et analyseredskab, du selv kan bruge og benytte fremover. Analysemodellen kan anvendes på alle film. Det hele fungerer helt genialt. Et omfattende indhold formidlet i et klart, godt, og letforståeligt sprog. Flotte fotos og billeder. Fantastisk layout. God lyd. Dejlig musik. Lækkert design. Et onlinekursus helt i topklasse!

Christina Zwinge

Jeg må sige at Annette med sine kurser formår at åbne ind til en verden af fortællinger, myter og symboler, som er meget spændende og utroligt berigende. Det er næsten som at lære at tale og læse et helt nyt sprog.

Christina Zwinge

Hold da op, et flot kursus. Hatten af for Annette Wernblad. Endnu en gang en super dejlig, meget lærerig og inspirerende proces at være med, der hvor Annette Wernblad underviser. Et super flot kursus. Professionelt, højt fagligt niveau, formidlet klart og enkelt.

Christina Zwinge

Du kan transformere dit liv på en enkelt aften” stod der lovende i din kursusbeskrivelse. Jeg kan jo godt lide, at markedsføring holder vand, så det ikke bare bliver et slogan, men fortæller noget ægte om indholdet. Jeg kan med sikkerhed fortælle dig, at du har hjulpet mig med at sætte en transformation i gang af mit liv! Du har givet mig nogle terminologier, nogle tankesæt, nogle værktøjer, som gav mig mod. Tusind tak Annette – det er de bedste penge, jeg længe har betalt for noget!

Claus Mølholm Hansen (Marketingchef)

Det har på alle planer været et berigende kursus, du har præsteret: Form, indhold, stemning. Man mærker dit engagement. Jeg kan helhjertet sige tak for hjælpen. For mig var det som at finde vand i Sahara!

Johnna Midjord (Pensionist)

Dit nye Fellowship-concept er helt fantastisk

Christina Zwinge

Tak for kurset i dag. Jeg må indrømme, at jeg er blevet mere glad for online-kurser, end jeg havde forestillet mig.

Inger Turner

Efter jeg har deltaget i workshoppen er mit liv blevet mere lyst og venligt. Jeg betragter verden og mine omgivelser med andre øjne, og jeg tænker mere på mig selv end altid på andre. Jeg selv er blevet den vigtigste person i mit liv! 

Anne-Lise Rasmussen (Folkepensionist)

Det filmklip fra Indiana Jones – The Last Crusade, vi så på kurset, dukker op i tide og i utide. Det er meget godt med billeder i de forskellige situationer. Det hjælper lidt på forståelsen af det, man står midt i.

Lara Duus

Jeg er dybt imponeret over det kæmpe arbejde, du har lavet, og forundret over hvor enkelt og intuitivt, det er at arbejde med. Jeg glæder mig til at arbejde med de forskellige film, og har allerede set Dr. Caligaris kabinet

Karen Rysgaard

Du siger på et tidspunkt, at det føles underligt alene at sidde foran kun et kamera og uden modtagernes tilstedeværelse, det forstår jeg godt, men jeg må sige, at det jeg tænkte slet ikke over, imens jeg så videoen, da du virker så nærværende og tilstede, så det opleves som om du taler direkte til mig.

Nina Lindeskov

Det er meget muligt, at det er noget du får penge for, dette her, men jeg må sige at jeg tager hatten af og bøjer mig dybt i gruset for dig. Du har en fantastisk evne til at beskrive tanker, fornemmelser, følelser og sanser, så det måske kan blive lettere at komme videre. Stor respekt fra min side!

Irit Mandrup (Training Co-ordinator)

Sådan et kursus, har jeg manglet i mange år! Kurset er let at guide rundt i, og man kan lytte til det igen og igen.  Det hele fungerer helt genialt. Et omfattende indhold formidlet i et klart, godt, og letforståeligt sprog. Flotte fotos og billeder. Fantastisk layout. God lyd. Dejlig musik. Lækkert design. Et onlinekursus helt i topklasse!

Christina Zwinge

Det er været så sjovt at være sammen med dig på den her måde. Tak for din store opfindsomhed til at det kunne lade sig gøre.

Malene Riise

Så har vi set Billy Wilder’s Double Indemnity under din kyndige ledelse. Tak for det, vi fornøjede os begge meget. Filmen har vi set flere gange tidligere, men slet ikke med det samme udbytte.

Henrik & Betty

Jeg håber, du vil lave nogle flere kurser, for det her [kursus om Ringenes herre] er forrygende!

Eskild Cold (dengang 10 år)

Annette har en særlig evne til at få sine kursister til at føle sig som noget særligt.

Bodil Kjems