Stories & Journeys

Kurser for eventyrlystne sjæle om, hvordan film og bøger og andre historier kan lære os kunsten at leve med fuldt overlæg!

Begynd eventyret her

Hej, jeg er Annette

For mig er det mest spændende, der findes, at vi har fået dette fantastiske liv foræret, og vi kan gå, hvorhen vi vil. Vi kan måske ikke altid bare tage afsted til nye rejsemål, men vi har uendeligt meget mere frihed, end vi måske tænker over til at drage på rejser ind i den vældige verden, som er vores eget sind og til at udforske verden omkring os.

Lær mig at kende ...

Min filosofi

Jeg har altid følt, at der er en magi i historier. De historier, du fik fortalt, da du var lille. De historier, som siden menneskehedens begyndelse har hjulpet os til at forstå os selv, hinanden og den verden, vi lever i. De historier, du fortæller dig selv hver dag om dit eget liv. Historier former din mytologiske rejse igennem livet. Jo bedre du forstår dem bevidst, desto bedre kan du bruge dem til at leve et rigere, mere autentisk liv. Historier kan hjælpe dig til at få en meget dybere mening ud af det sidste års begivenheder. Og det er det, mine kurser handler om!

Gratis gaver

Minikursus

Kender du det, at man ser en film og har på fornemmelsen, at der ER noget mere i den. Med nogle få redskaber kan du lære at få meget mere ud af de film, du ser – at komme dybere ind i dem og opdage, hvor dybt de går ind i dig.

Hent minikurset

Café Godter

Et lille smugkig på, hvad min online café byder på. Blandt andet mere end to timers fortryllende musik, så du kan føle dig hentført til en fortovscafé i Paris i april. Velkommen til mit Livsstils-univers.

kom indenfor

The Hero Inside

My brand new FREE guide OWNING THE HERO INSIDE shows you how your inner hero can help you transform your life, so that you can stop being distracted and sabotaged by things that don't really matter to you.

Grab it now

Vil du med på rejsen?

Fra min blog

Symbolernes magiske kraft

Har du nogensinde tænkt over, hvor fascinerende det er, at nogen for tusindvis af år siden fik den idé, at man ved at bruge symboler kan kommunikere direkte til ...

View the Post

Din indre eventyrer

Føler du, at du konstant bliver overstimuleret og distraheret? At du det meste af tiden render rundt fra det ene til det andet og bliver bombarderet fra alle ...

View the Post

Køb af film (og bøger)

Jeg køber langt de fleste af mine film - DVD'er og Blu-Rays - hos GUCCA. Det er der 4 primære grunde til: de er virkelig velassorteredede har altid gode ...

View the Post

Copyright © 2022 Stories · Theme by 17th Avenue